5 de juny de 2011

Cupcakes

Des que vaig descobrir que existien aquests pastissets que volia fer-los quan abas millor, aquest cap de setmana ha arribat l'hora. Els he fet de dos gustos: cupcakes de maduixa amb xocolata i cupcakes de xocolata amb mousse de maduixa. Els resultats han estat poc satisfactoris en quant a gust els primers, que m'ha sortit massa dolç el frosting i molt "estopenca" la massa i els segons massa unflats; es per això que hi les fotos però únicament explicaré una de les receptes ja que l'altra s'ha de millorar. He fet alguna variació però m'he basat en la recepta del blog corazón de almibar.



Cupcakes de Xocolata amb Mousse de maduixa

Ingredients per a 8-10 cupcakes:

135 gr. de farina de rebosteria
15 gr. de cacau en pols sense sucre
1 culleradeta de llevat Royal
1 ou
80 gr. de sucre
40 gr. d'oli d'oliva
150 ml. de buttermilk o nata líquida

Per la cobertura preparar una mousse de maduixa




Elaboració:

Precalentar el forrn a 180ºC.

Batre amb les varilles el buttermilk, l'ou, el sucre i l'oli fins que estigui escumós.

Barrejar la farina, el cacau i el llevat. Tamizar-ho sobre la mescla anterior i batre fins que estigui tot ben incorporat.

Posar les càpsules de magdalena dins d'un motllo per que no es deformin i abocar-hi la preparació anterior. Fornejar durant 15 minuts.

Treure els cupcakes del motllo rígit i deixar-los refredar sobre una reixa.

Posar la mousse de maduixa a la màniga pastissera amb una boquilla arrissada i fer la cobertura, esplvorejar pel damunt trocets de xocolata, crocant d'ametlla o el que més ens agradi (fruits cecs a trocets, anissets etc) i...

... ja els teniu llestos. Mireu que vistosos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!