9 d’octubre de 2011

Cupcakes de Poma i Canyella amb Mousse de Xocolata i Festucs

Recentment he descobert un blog sobre cupcakes molt interessant. La recepta d'avui està mig treta d'aquest blog i segur que no serà l`última, us recomano que doneu una ullada a La dulce Magdalena, tot són cupcakes amb molta imaginació!

He agafat la recepta per fer la base i el frosting l'he fet al meu gust, no volia repertir la crema de formatge i he pensat que la mousse de xocolata també aniria bé amb la poma i la canyella. El resultat: bonísssssim!

Una part d'aquests cupcakes van a parar a casa de la Pilar, ja que ben aviat serà el seu aniversari i sant. Espero que t'agradin i els disfrutis amb un bon cava. Felicitats!

També he aprofitat per millorar la tècnica de fer roses, crec que vaig progressant... què n'opineu?


Aquest cop he fet 36 cupcakes així que si en voleu fer menys haureu de reduir les quantitats per adaptar-les a la quantitat desitjada.

Ingredients per a 36 cupcakes:

400 gr. de sucre
400 gr. de farina
400 gr. de margarina
400 gr. de poma tallada a trocets petits
3 culleradetes/teaspons de canyella
4 culleradetes/teaspons d'impulsor tipus Royal
8 ous

Ingredients del frosting:

300 gr. de xocola de postres
200 gr. de nata líquida
50 gr. de margarina
200 gr. de nata per muntar
Uns quants festucs triturats




Elaboració:

Precalentar el forn a 180ºC

Barrejar la margarina i el sucre en un bol ampli.
Afegir-hi els ous d'un en un tot barrejant.
Afegir la farina, la canyella i l'impulsor.

Un cop ben barrejat afegir els trocets de poma i mesclar-ho amb una pala.

Posar les càpsules de cupcake en els motllos rígids i omplir-les fins a 3/4 parts.
Fornejar durant 20 minuts o fins que al clavar un escuradents ens surti sec.

Deixar refredar 5 minuts en el motllo i després retirar-los sobre una reixeta per que refredin completament.

Per fer el frosting:

Trocejar la xocolata i posar-la en un bol.

Escalfar la nata fins que bulli i avocar-la sobre la xocolata, remenar i afegir la margarina fins que quedi ben integrada. Deixar refredar.

Muntar la nata ben freda i afegir-la a la mescla de xocolata tot remenant amb les varilles fins que ens quedi una mousse ben esponjosa.

Decorar els cupcakes amb una boquilla 1M de Wilton i us sortiran aquestes roses tan boniques.
Espolvorejar els festucs triturats pel damunt.


Espero que us animeu a fer-los, són molt fàcils... tenen un gust que ens comença a recordar que la tardor ja està aquí!



Bones Postres!

Montse.

4 comentaris:

  1. T'han quedat espectaculars, i la recepta de la mousse de xocolata la guardem
    Passa demà pel nostre bloc que tenim una coseta per a tu

    ResponElimina
  2. Gràcies Mónica, Marta i Maria per visitar el bloc! Sóc una gran fan de la vostra feina. Demà visitaré Atelier Sucrème amb molt de gust!

    ResponElimina
  3. Que buena pinta.. gracias por participar en mi sorteo.. Suerte...
    Besos desde Vigo

    ResponElimina
  4. Impresionants! m'han encantat de veritat! Un gran descobriment el teu blog!!! besets!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!