6 de novembre del 2011

Galetes de Xocolata

Aquestes galetes que avui us presento són, com diuen en el món de la moda, "un bàsic"; em refereixo a que com que són tan senzilles de fer, es poden tenir fetes com un "fons d'armari" per si es presenta una visita. A més com que podem donar-les-hi tantes formes com talladors de galetes tinguem, es poden convertir en una degustació sofisticada en cas de visites compromeses. Això si.... si us resistiu a menjar-vos-les!!!

La recepta l'he tret del meravellós blog  Aliter Dulcia, si no el coneixeu us recomano que el visiteu, us encantarà! La Isabel té una manera molt particular i il·lustrativa d'explicar les seves receptes.
No hi he posat el farciment de la seva recepta, i és per això que dic que són unes galetes bàsiques, per la seva simplicitat. Ah! i no us penseu que per ser simples no són bones, són bonísssssssimes!!!!



Anem per la recepta:

Ingredients:

125 gr. de mantega pomada
90 gr. de sucre glass
10 gr. de sucre avanillat
Unes gotes d'extracte de vainilla
20 gr. de cacau pur
1/2 culleradeta de canela
350 gr. de farina
1 ou

Elaboració:

Batre la mantega, el sucre glass i el sucre avainillat fins que blanquegi. Afegir-hi l'ou i batre ben bé.

Incorporar la canela, la vainilla i el cacau. Anar afegint a poc a poc la farina fins obtenir una massa amb una consistència que no s'agafi a les mans.

Estirar la massa entre dos papers de forn i posar-la a la nevera fins que s'hagi endurit una mica.

Tallar la massa amb la forma que més us agradi i fornejar a 200ºC durant uns 12 minuts o fins que observem que s'assequen i estan ben fermes en tocar-les.

Deixar refredar sobre una reixeta.



* Compte amb el forn, com podeu veure, les hi vaig deixar massa estona i van quedar lleugerament torrades de les puntes. Vigileu els minuts, cada forn és diferent.



Vaig regalar aquestes galetes a una amiga i van ser tot un èxit, així que no trigaré en tornar a fer-ne i aquest cop hi posaré un bon farciment de xocolata... bé ja ho penjaré al blog!

Bones Postres!

Montse.

1 comentari:

  1. Me encanta Aliter Dulcia y me encantan estas galletas! te han quedado maravillosas! tengo que probarlas yo también! Un besito!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!