3 de març de 2012

Pastís de Xocolata amb Swiss Buttercream de Mango

No puc negar que la swiss buttercream m'encanta, la textura, el sabor suau i la dolçor justa fan que sigui una de les meves cobertures o frostings preferits, uuummmm.... i amb l'aportació del mango està deliciosa!!! No és la primera vegada que la faig, així que ja la coneixeu.

El pastís de xocolata, em refereixo al pa de pessic, m'ha costat una mica ja que darrerament no em sortia bé cap massa, quin horror!!! Finalment he trobat aquesa recepta al magnífic blog Kanela y Limón i m'ha quedat perfecte, esponjós i amb un gust a xocolata que ha fet les delícies del Pau, se l'ha menjat en un moment, un "vist i no vist", quina il·lusió m'ha fet veure la cara que posava!!! Els nens no enganyen, o sigui que m'he donat per molt satisfeta del resultat i de retrobar-me amb els pans de pessic! ... el que no li ha agradat ha estat la cobertura de mango.... snif...

Anem per la recepta

Ingredients:

250 gr. de mantega a temperatura ambient
300 gr. de sucre
6 ous
50 gr. de cacau pur en pols
200 gr. de farina de força
50 gr. de maicena
12 gr. de llevat químic Royal
1 pessic de sal

Elaboració:

Batre la mantega amb el sucre fins que formi una crema esponjosa. Afegir-hi els ous d'un en un sense deixar de batre, no incorporar el següent fins que l'anterior estigui ben integrat.

Tamisar la farina, la maicena, el cacau, el llevat i la sal. Incorporar-ho a la massa anterior i mesclar bé.

Abocar la massa en un motllo de bundt (amb un forat central) prèviament engreixat i posar-ho al forn precalentat a 180ºC durant 45 minuts o fins que al punxar-lo amb un escuradents, surti net.

Retirar de forn i deixar 15 minuts en el motllo, deprés desmotllar i deixar refredar completament sobre una reixeta.

Per fer l'acabat del pastís, haureu de fer la swiss buttercream de mango amb la recepta que podeu trobar aquí i que ja vaig publicar en un post anterior.



Talleu el pastís en 2 o 3 pisos i decoreu al gust. Jo he utilitzat un boquilla grossa oberta i hi he posat un mores pel damunt que han donat un toc de color i un gust que convina molt bé amb el mango.



Bones Postres!

Montse.



4 comentaris:

  1. ¡que rico este pastel! y las fotitos con el corte ¡ummmmmm!

    un besote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estaba muuuuuuuuuy bueno, gustó a niños y a mayores! Gracias Mercedes!! :)
      Besos.
      Montse.

      Elimina
  2. Ahora mismo me comería un trozo con el desayuno, y sin remordimientos por las calorias jajajaj

    ResponElimina
  3. Que buena pinta¡¡¡¡ se ve delicioso.besitos.

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!