13 de maig del 2012

Curs de Decoració de Pastissos

Ahir vaig assistir al curs de decoració de pastissos que les fabuloses The Sister's Cakes van impartir a Barcelona, a la botiga For The Cakes, tota una experiència i tot un dia treballant de valent! Ha valgut la pena compartir-lo amb aquestes meravelloses professores que són les germanes  Robledo i Isa, la Marta (anfitriona de l'acte) i els companys de curs; i dic companys i no sols companyes ja que hi havia 2 nois en el grup. M'agrada que aquest món comenci a ser cosa dones i homes!!!

A part de treballar molt i ser un grup molt aplicat, l'humor no va faltar durant tot el dia i les hores anaven passant volant. Al final de la jornada tots teniem els nostres treballs acabats i perfectes per fer el brindis i les fotos. Però deixeu-me que us vagi explicant el que vam aprendre i que us posi les fotos dels resultats.

Vam començar el dia aprenent a fer roses amb pasta de goma: tenyir i estirar la pasta, tallar, donar forma als pètals, el muntatge de la rosa ... i després d'una bona estona tots teníem unes roses així de boniques...



... també vam fer unes margarides i altres decoracions pels pastissos ...



... la taula de treball estava en ple rendiment ...





El que havíem de fer durant el dia era decorar una dummie i un pastís de 2 pisos i ens vam posar el repte d'acabar a l'hora prevista; a l'hora de dinar ja teníem totes les flors i decoracions pintades i acabades i a la tarda ja vam entrar de ple en la modelació de la pasta fondant. Crec que mai havia amassat tantes hores seguides... i cansa!! Bé el que més cansa és que després de tenir la teva massa de fondant ben amassada ( o això és el que creus) i ben estirada... resulta que s'ha quedat adherida a la taula!!!! o que surten batllofes!!!! o que és massa fina!!!!... doncs has de tornar a començar! ...qué divertit, no????  jajajaja. Sort que les Sisters són genials i amb el seu bon humor i la seva professionalitat fan que tot sembli molt fàcil.

Finalment tots vam acabar els nostres treballs i aquí en podeu veure els resultats, la veritat és que hi han pastissos realment bonics i professionals.

Aquí teniu les dummies ...






 ... i aquí els pastissos...




























... i el grup amb la satisfacció de la feina acabada...



Ha estat genial compartir aquest dia amb tots vosaltres!!!

Bones Postres!

Montse.

4 comentaris:

  1. Roble i Isa, SON GENIALS. Els seus cursos son divertits i aprens moltíssim. Estan disposades a respondre qualsevol dubte sense problemes, tant si es del curs com d'una altre tema. En quan pugui faré un curs de flors amb elles.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Completament d'acord amb tu Marta, ja és el segon curs que faig amb elles i ja estic apuntada a un altre, son genials i es nota la professionalitat. M'encanta la seva manera de fer les coses!

      Elimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Fue un día estupendo e hicimos un equipo genial...

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!