9 de setembre de 2012

El primer Baby Shower

Aquest cap de setmana he fet les postres en un bateig, un Baby Shower com es diu en aquest món d'influències anglesa i americana; m'hi he posat amb totes les meves forces i imaginació i finalment tot ha anat bé. No penseu que no les tenia totes, era una celebració per a 100 persones i ha estat tot un repte que finalment he superat. Biennnn!!!!

He preparat pastissos, cupcakes i galetes decorades. Aquí us vaig posant unes fotos i anem repassant les receptes i gustos.


Tots els dolços van combinar 2 colors: el rosa i el marró clar corresponents a la xocolata, la maduixa i els gerds.
Dos dels pastissos eren de xocolata amb swiss buttercream de gerds i els altres dos de maduixa amb Swiss Buttercream de Nutella.




Hi havia mini-cupcakes de xocolata, fets amb la recepta de Dan Lepard, amb Swiss Buttercream de gerds i mini-cupcakes de maduixa amb SMB de Nutella.



I les galetes....., les galetes han estat l'estrella de la festa! Mentre les feia jo mateixa em quedava sorpresa dels resultats, (els cursos veig que tenen l'efecte desitjat, jajaja).  
En quant als gustos unos eren de vainilla i les altres de maduixa i la decoració la podeu veure en aquestes fotos


Ha estat una gran experiència i una gran satisfacció poder fer aquest encàrrec i s'ha aconseguit gràcies a l'ajuda de la Joana i el Marc que s'han posat a la meva disposició i sense ells això no hagués estat possible.
També he de donar les gràcies als pares de la nena per confiar en mi en un treball que fins ara no havia fet ni en somnis: Gràcies per donar-me aquesta oportunitat!

I per acabar aquí us deixo unes fotos més.





Bones Postres!

Montse.

12 comentaris:

  1. Guau!
    Cada dia et superes més, Montse!
    Preciós preciós.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sara! Fins i tot jo mateixa vaig quedar sorpresa per la feina feta.
      Petons.
      Montse.

      Elimina
  2. Jo vull la recepta dels pastissossss!!! Son increibles!!! Veus com no fa falta fer fondant per tenir un resultat espectacular?!?!? M'encanta de veritat!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Emma, jo també estic encantada amb el resultat. La recepta aviat la posaré però ja t'avanço que és molt senzilla. No m'he acabat d'acostumar al fondant i tampoc no m'acaba de convéncer.
      Petons!
      Montse.

      Elimina
  3. Mare meva, quina feinada... però veient el resultat es veu que l'esforç va valer la pena!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Dolça! Va ser un resultat molt satisfactori peronalment.
      Petons.
      Montse

      Elimina
  4. Hola,
    he decidido compartir contigo, este premio que me concedieron ayer. Lo tienes en mi entrada de hoy.

    Un abrazo,
    Ñu

    http://migenuinaesencia.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!