25 de novembre del 2012

BCN&CAKE

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Barcelona la 1ª Fira de la Rebosteria Creativa, la BCN&CAKE, i es pot dir que ha estat un èxit rotund. Un gran èxit que ha estat a punt de ser un fracàs degut a la mala previssió dels organitzadors en quant a l'afluència de públic, s'han hagut de fer llargues cues per accedir al pavelló i molta gent s'ha quedat sense poder entrar degut a que no hi havia prou rotació de gent entrant i sortint. 


Bé, a part d'això tots els que si que vam poder entrar i disfrutar de la fira, vam poder gaudir de totes les botigues, els professionals, els grups... tots reunits en un mateix lloc. Genial!

Hi havia 120 expositors i la gent no parava d'anar de l'un a l'altre per comprar un tallador, un ingredient, una màquina, envoltoris, cintes, capses...


... per comprar un davantal famós...



... per comprar un llibre signat per l'autor...



L'Alma Obregón d'Objetivo: Cupcake Perfecto  va estar signant el seu llibre i saludant a tothom que venia a veure-la...




...aquest cop la Patricia no va poder signar llibres ni fer la seva presentació per un problema de salut; una llàstima no veure-la a la fira ni poder gaudir de l'stand de Cakes Haute Couture.






... per alegrar la vista amb les fantàtiques creacions de tota la gent que es dedica a endolçar-nos els dies...            


                  
                                   
   











                              

... per conéixer noves botigues obertes a Barcelona com Gabrieles, al barri de Sant Andreu, que ens van obsequiar amb el seu meravellós cupcake "red velvet" i la novetat "cupcake de violeta"... dos de les seves delícies!!!


També van haver-hi tallers i cursos per a tots els gustos capitanejats pels professionals més importants del sector: Atelier Sucrème, Mericakes, Manenas, Yocuna, Velvet Cakes, Lindy Smith, Mark Tilling de Squires Kitchen, Toni Rodríguez de Lujuria Vegana .....

I per donar-nos la benvinguda a la fira hi havia un impressionant pastís en 3D que van fer les components de Tartamania, aquí el teniu..


Segur que em deixo moltes coses, prego disculpes a tots els que no he nomenat, també m'haureu de disculpar per la qualitat de les fotos, són del mòbil; totes aquestes errades són fruit dels nervis!!

Definitivament ha estat gratificant poder assistir a la primera fira de rebosteria creativa! L'any que ve més i millor!!!

Bones Postres!

Montse.

3 comentaris:

  1. Hola Montse!! yo también estuve, entre después de 4 horas de cola!! Pero fue una pasada, me volvía loca con cada stand!!
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Melisa yo tardé una hora en entrar y desde luego si que valió la pena!!
      Montse

      Elimina
  2. si yo hubiese podido ir me habria vuelto loca con tanta cosa bonita y rica
    un besote

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!