3 de juny del 2013

Pastís primaveral per una celebració

Dono per inaugurada la primavera!!! Aquest cap de setmana les temperatures i el solet ens han visitat definitivament i ho hem celebrat amb un dinar a l'aire lliure,... bé aquesta no era l'excusa del dinar, però ja em serveix per presentar aquest pastís de colors pastel.

El millor de tenir un temps tant bo (per fi!!!) és que tothom està de bon humor i té ganes de sortir, ballar, cantar.... que és el que hem fet aquest diumenge.


El pastís era de Xocolata amb Guiness i els farcits eren de Swiss Buttercream de Gerds amb melmelada de gerds en el pastís de la base i de Swiss Buttercream de Préssec amb melmelada de préssec en el pastís de dalt.

El pastís va estar sublim! No hi ha una recompensa millor que veure com tothom es menja el tall de pastís i te'n demana més, i en vol tornar a repetir i provar tots els gustos...

El dia va ser genial, la colla de Dale Carnegie de Lleida són una gran companyia i uns bons amics. 


Aquest post serveix per donar les gràcies a la magnífica gent amb la que vaig tenir l'oportunitat de disfrutar del diumenge!!! ...i que no sigui l'últim... ens retrovem a la Lifara-2014!!!

Bones Postres!

Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!