15 de setembre del 2013

Pastís de Maduixa i Ganache de Xocolata amb llet

De nou un pastís de bateig i un nou disseny amb fondant, en aquesta ocasió havia de ser un pastís amb molts colors i la idea de tenir molts globus de colors encaixava perfectament.
La veritat és que tenir molts colors sobre un fons de cel blau crea una efecte molt vistós!

El pastís és una tradicional però molt gustosa recepta de pa de pessic amb maduixa i anava farcit de melmelada de maduixa i de ganache de xocolata amb llet; sabors que per al meu gust combinen a la perfecció.




També hi havia unes galetes de mantega amb diferents formes i colos per formar tot un bateig de molt colorejat!!!



El disseny del pastís culminat amb les banderetes que anuncien el nom del petit dona una gran presència i alçada a les postres de la gran celebració fent que l'hora de les postres sigui la culminació de la festa.

Espero que us animeu a ser creatius amb les vostres postres! No hi ha res més gratificant que deixar anar la imaginació i veure com els resultats captiven els vostres comensals!
I per que veieu el que acabo d'escriure, amb els trossos de pastís que no vaig fer servir, vaig preparar un petit pastisset per un dinar en família... aquí el teniu...


Bones Postres!

Montse.

4 comentaris:

  1. Quina artista!! el pastís pel bateig d'en Jordi espectacular, molt i molt xulo!! i el mini pastis amb les sobres... no es queda pas endarrera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Eva! Es molt gratificant obtenir aquests comentaris!
      Montse.

      Elimina
  2. Estàs feta tota una profesional Montse! T'han quedat preciosos, i tenen una pinta...que per a què dir-te. Enhorabona!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!