Són finíssims!!! la melmelada estava deliciosa, al punt de sucre, sense el granet de la móra i amb una textura extraordinària!!! Aquest cupcake és definitivament el meu favorit, és senzillament rodó!!!
Anem amb la recepta
Ingredients per a 18 cupcakes:
300 gr. de farina
240 gr. de sucre
200 gr. de mantega a temperatura ambient
1 cullerada de llevat químic en pols
4 ous
2 cullerades de pasta concentrada de móra (Sosa)
1 pot de melmelada de móra (per farcir les magdalenes)
Elaboració:
Batre la mantega i el sucre fins que blanquegin i quedin escumosos.
Afegir els ous un a un mesclant bé entre cadascun d'ells. Afegir la pasta de móra.
Tamisar la farina i el llevat i afegir-ho a la mescla anterior a poc a poc.
Omplir els motllos de cupcake fins 2/3 parts i fornejar durant 20 minuts en el forn preescalfat a 180ºC (compte!! cada forn és diferent, feu la prova de l'escuradents per comprovar que ja estan fets abans de treure´ls, si al clavar l'escuradents surt sec ja estan cuits)
Deixar refredar dins el motllo rígid durant 5 minuts i deprés passar a una reixeta per a què refredin completament abans de posar-hi el frosting.
Feu 1 recepta de Swiss Buttercream (que trovareu a la secció dels bàsics) a la que hi heu d'afegir al final la pasta concentrada de móra (Sosa) o purè casolà de móres en la proporció que més us agradi.
Per acabar feu un foradet a la part superior dels cupcakes, amb un ganivet o amb l'estri de treure el cor de les pomes i hi poseu una culleradeta de melmelada de móra, torneu a tapar la magdalena i decoreu amb la SMB de móra.
Espero que us decidir a encendre el forn i fer aquestes delícies ben aviat!
Bones Postres!
Montse.