22 de maig del 2016

Mini Bundt Cakes de Llimona i Nabius

Per estrenar el nou motllo de Nordicware que acaba d'arribar a les meves mans us porto una recepta perfecta per un bon esmorzar, amb la frescor i el toc àcid de la llimona i amb fruita de temporada, en aquest cas els nabius.


La recepta l'he adaptat del blog I love Bundt Cakes que està plenament dedicat a les receptes dins aquests motllos tan meravellosos; no deixeu de donar-hi un cop d'ull, us agradarà...


Ingredients per a 8-9 mini bundts (necessitareu 2 motllos de mini bundts), també pot servir per un pastís per a 8-10 porcions.

120 gr de mantega a temperatura ambient
185 gr de farina
200 gr de sucre
3 ous
1 iogurt natural
ratlladura de 2 llimones
1 culleradeta de llevat en pols
1/4 de culleradeta de sal
2 cullerades de suc de llimona
60 gr de nabius

Elaboració:

Pre-escalfar el forn a 180ºC i engreixar el motllo.

Tamisar la farina, el llevat i la sal. Reservar.

Batre la mantega i el sucre amb la batedora fins que la mescla estigui cremosa i blanquegi, afegir els ous un a un sense incorporar el segon fins que el primer s'hagi integrat totalment.

Afegir la farina alternant-la amb el iogurt mentre batem. Afegir el suc de llimona al final. Si la massa té aspecte tallat seguiu batent una mica més i si no s'arregla no passa res, al final sortirà igualment bé.

Abocar una mica de massa en el motllos, afegir una capa de nabius i acabeu tapant amb la massa restant.

Fornejar durant uns 35 minuts o fins que al clavar un escuradents surti sec.

Deixar refredar uns minuts dins el motllo i després desmotllar sobre una reixeta i deixar refredar totalment abans de consumir-los.




Els podeu servir així mateix a l'hora de d'esmorzar i si voleu fer-los una mica més festius i servir-los per unes postres hi podeu posar aquesta crema de llimona i decorar-los amb uns gerds pel damunt.


uuummmm... bonísssssimssssss i molt fàcils de fer!!!!


Bones Postres!

Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!