tag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post8464526279623272094..comments2023-10-02T12:52:54.683+02:00Comments on I per Postres... Blog de Postres: Pastís Rústic de Xocolata i MaduixesMontsehttp://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-91508600509999551032013-06-11T20:27:46.117+02:002013-06-11T20:27:46.117+02:00Moltes gràcies.així faré.ara tinc un problema.ja n...Moltes gràcies.així faré.ara tinc un problema.ja no es temporada de maduixes i no se si en trobaré.quina altra fruita podria posar?<br />Cireres?<br />Gràcies!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-20173332700620451452013-06-10T22:45:47.465+02:002013-06-10T22:45:47.465+02:00Hola Sandra! Pots fer el pa de pessic amb antelaci...Hola Sandra! Pots fer el pa de pessic amb antelació i congelar-lo, de fet jo sempre ho faig aixi, (crec que queden millor) i el treus el dia abans de muntar el pastís. La crema la pots fer tranquil-lament el divendres i guardar-la a la nevera, la treus unes hores abans del muntatge per a que torni a quedar a temperatura ambient i ja la pots aplicar ( si no deixes que torni a agafar la temperatura ambient i la bats/remenes se't tallaria).<br />Espero que et surti molt bé, ja posaràs fotos, eh?!<br />MontseMontsehttps://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-34103879613586477272013-06-10T22:34:29.955+02:002013-06-10T22:34:29.955+02:00hola.Ja tinc la pasta de maduixa i en comptes de x...hola.Ja tinc la pasta de maduixa i en comptes de xantana faré servir potax que també és espessant.<br />una consulta, i ja la última, la festa d'aniversari és en dissabte, puc fer el motlle el dijous i la crema i muntar-lo el divendres? o quedarà massa sec?es que tinc un nen petit i ho he d'anar fetn a estones :)<br /><br />gràciessss!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-71912895463886457822013-05-26T23:30:53.617+02:002013-05-26T23:30:53.617+02:00Hola Montse.en botigues especialitzades de cuina?
...Hola Montse.en botigues especialitzades de cuina?<br />Moltes gràcies!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-72114661866037346122013-05-26T10:30:03.037+02:002013-05-26T10:30:03.037+02:00Ok.moltes gràcies.ho buscaré.ja et diré.no crec qu...Ok.moltes gràcies.ho buscaré.ja et diré.no crec que em quedi tant xulo com el teu.<br />Petonets!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-37035205312637903362013-05-26T01:46:40.249+02:002013-05-26T01:46:40.249+02:00La xantana és un espessant natural, es compra a le...La xantana és un espessant natural, es compra a les botigues especialitzades, és de la marca Sosa; la pasta de maduixa és de Home Chef, també en botigues especilatzades però pots fer tu mateixa el purè de maduixes i colar-lo per a què no quedin granets. En quant al motllo, és un de normal, només vaig fer 2 pans de pessic i en vaig utilitzar un i mig. :)<br /><br />A veure com surt! Espero les fotos! Montsehttps://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-29722473029543749532013-05-26T00:00:39.582+02:002013-05-26T00:00:39.582+02:00Moltes gràcies.el faré.ja et diré que tal.
El xant...Moltes gràcies.el faré.ja et diré que tal.<br />El xantala que es?on el puc comprar?<br />La pasta de maduixa la fas tu?<br />Tens un motlle especial perque el pa de pessic quedi tant alt?m'encanta la forma.<br />Moltes gracies guapa<br />petonetsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-36407070994850798432013-05-25T08:54:58.024+02:002013-05-25T08:54:58.024+02:00Hola Sandra! Gràcies pel teu comentari.
La cervesa...Hola Sandra! Gràcies pel teu comentari.<br />La cervesa negra s'hi posa perque es un dels ingredients que despres donarà la humitat necessària al pastís. No n'hi ha gaire quantitat i el gust no es nota, el pastís que veus a les fotos ens el vam menjar en un dinar amb amics i hi havia nens; després de les coccions al foc i al forn l'alcohol ja s'ha evaporat.<br />La crema de dins és una swiss buttercream, no és gens dura tot el contrari és súper flonja i molt agradable al gust, és molt menys dolça que la buttercream a la que et refereixes ja que porta clara d'ou. <br />T'animo a que el facis, jo vaig tenir un èxit espectacular i sobretot els nens, que no menteixen, van ser als que els va encantar.<br />Petons,<br />Montse.Montsehttps://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-71938635999059937212013-05-24T20:55:55.449+02:002013-05-24T20:55:55.449+02:00hola.Quin pastís més xulo, m'encanta el teu es...hola.Quin pastís més xulo, m'encanta el teu estil rústic.Volia probar de fer-la però tinc una pregunta.La cervesa guiness perque la poses?dona un gust molt fort o de cervesa?es que la vull fer per nens.I la crema de dins queda com dura?m'ho ha semblat a la foto? es tipus fondant molt dolça?ho dic perque a casa no els hi agrada molt molt dolç.<br />moltes gràcies!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03865754500214633712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-72874682666411229422013-04-28T22:34:20.912+02:002013-04-28T22:34:20.912+02:00Montse te ha quedado espectacular!! Uhmmm dan gana...Montse te ha quedado espectacular!! Uhmmm dan ganas de darle un bocado al ordenador,y las fotos y el corte impresionante.<br />Un beso. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11572022466047788888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-5838877333340956102013-04-16T23:24:59.942+02:002013-04-16T23:24:59.942+02:00Mary estaba buenísimo y a los niños les encantó.
G...Mary estaba buenísimo y a los niños les encantó.<br />Gracias por unirte a mi blog!<br />Montse.Montsehttps://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-47727292836153300012013-04-16T23:23:01.901+02:002013-04-16T23:23:01.901+02:00Gràcies Cristina! Va ser tot un èxit!
Montse.Gràcies Cristina! Va ser tot un èxit!<br /><br />Montse.Montsehttps://www.blogger.com/profile/05573710945477390209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-7200066533071149242013-04-16T18:13:40.081+02:002013-04-16T18:13:40.081+02:00Mmmmm, se ve delicioso este pastel, qué combinació...Mmmmm, se ve delicioso este pastel, qué combinación tan apetecible, me encanta!!!Mariluz Piñeirohttps://www.blogger.com/profile/05392922119591426030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1626613981827572222.post-56020068641721504332013-04-15T16:59:57.493+02:002013-04-15T16:59:57.493+02:00T´ha quedat preciós...Un bon tall per arrodonir la...T´ha quedat preciós...Un bon tall per arrodonir la jornada.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.com