Aquestes són uns galetes que sempre havia volgut fer, pensava que serien més complicades d'elaborar però després de llegir el blog Les Postres de la Sort, no he pogut estar-me de córrer cap a la cuina a fer-les. Són super-fàcils i ràpides de fer i el resultat... doncs jo les definiria com un fons d'armari, són un bàsic que s'hauria de tenir sempre a mà. Gràcies Miss Sort per compartir-les, aquesta recepta me la guardo ben aprop per fonejar-ne tot sovint.
Anem per la recepta.
Ingredients:
180 gr. de farina
1 culleradeta de llevat
100 gr. de sucre morè
1 ou
100 gr. de mantega a temperatura ambient
175 gr. de xocolata de postres, també poden ser perles de xocolata
1 culleradeta de vainilla
1 pessic de sal
Elaboració:
Batre la mantega amb el sucre fins que ens quedi una textura com de pasta de dents.
Afegir la sal, la vainilla i l'ou i barrejar fins que quedi tot integrat.
Afegir la farina i el llevat tamisats.
Tallar la xocolata en trocets amb un ganivet (els trocets millor que siguin de tamanys irregulars i que n'hi hagi de grandets, serà molt agradable al gust trobar-los dins la galeta)
Preescalfar el forn a 180ºC
Fornejar durant uns 12 minuts, si teniu forn de convecció amb 9 ó 10 en tindreu prou. Quan les galetes comencin a daurar-se ja s'han de treure. Refredar sobre una reixeta. Us quedaran toves però quan s'arrefredin ja es posaran més dures.
Us asseguro que són un exitàsssssssssssss!!! Porteu-les on vulgueu que triunfareu!!!
Ah! i els nens se les mengen de tres en tres!!
Bones Postres!
Montse.