5 de maig de 2013

Pastissos per al Dia de la Mare

Que el dia de la mare sigui un diumenge convida a festa i a celebracions... i com no a un bon pastís! En aquesta ocasió he preparat un pastís amb la inicial "M" de mare, mama, mum, mère, mami, mother, ... és a dir moltes "m" per a un dia com avui.

També vaig fer un mini pastís, o mini-cake, com en diuen en aquest món dolç decorat amb unes roses fetes amb fondant.

La recepta ja la coneixeu, és el Pastís de Xocolata amb Guiness, aquest cop l'he farcit amb Swiss buttercream de préssec i melmelada d'albercoc, una capa de cada.



Aquest mini-pastís-regal també tenia dues capes de SMB d'albercoc i una de melmelada d'albercoc, estava... deciliós!!!

Aquí teniu el detall de les roses de fondant fetes amb motllo.


Aquest color blau "tiffany's" és un dels meus preferits!



I aquí el pastís de les "M"...





Una porció ...


Aquests pastissos els dedico a totes les mares del món... i especialment a la meva!

Feliç dia de la mare!!!

Bones Postres!

Montse.




3 comentaris:

  1. Què bonics!! sap greu menjar-se´ls, oi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que sap greu Cristina, però així el repte és fer-los cada cop més macos!!!

      Montse.

      Elimina
  2. Uns pastissos preciosos! T'acabo de descobrir i ja tens nova seguidora. Sóc la Cinta, del Trossets de Cuina. Una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!