Que el dia de la mare sigui un diumenge convida a festa i a celebracions... i com no a un bon pastís! En aquesta ocasió he preparat un pastís amb la inicial "M" de mare, mama, mum, mère, mami, mother, ... és a dir moltes "m" per a un dia com avui.
També vaig fer un mini pastís, o mini-cake, com en diuen en aquest món dolç decorat amb unes roses fetes amb fondant.
La recepta ja la coneixeu, és el Pastís de Xocolata amb Guiness, aquest cop l'he farcit amb Swiss buttercream de préssec i melmelada d'albercoc, una capa de cada.
Aquest mini-pastís-regal també tenia dues capes de SMB d'albercoc i una de melmelada d'albercoc, estava... deciliós!!!
Aquí teniu el detall de les roses de fondant fetes amb motllo.
I aquí el pastís de les "M"...
Una porció ...
Feliç dia de la mare!!!
Bones Postres!
Montse.
Què bonics!! sap greu menjar-se´ls, oi?
ResponEliminaSi que sap greu Cristina, però així el repte és fer-los cada cop més macos!!!
EliminaMontse.
Uns pastissos preciosos! T'acabo de descobrir i ja tens nova seguidora. Sóc la Cinta, del Trossets de Cuina. Una abraçada
ResponElimina