22 de gener de 2012

Mini-Cupcakes de Xocolata amb Swiss Buttercream de Nutella

Avui m'he decidit, el pot de Nutella feia molts dies que era a l'armari i el tenia preparat per quan fes aquests cupcakes. Haig de dir que he improvisat una mica i cal dir que el resultat ha estat del tot satisfactori, cal tenir una mica de paciència amb el swiss buttercream, però aquest frosting no falla; és espectacular el resultat que s'aconsegueix amb la textura i el sabor.

Els cupcakes són de la recepta de Dan Lepard, que ja he fet servir altres cops i que podeu trobar aquí, jo en tenia uns quants de congelats i us asseguro que després de descongelar-los són tan bons com acabats de fer. 



Per la recepta del Swiss Buttercream de Nutella he adaptat les següents quantitats als 24 mini-cupcakes que he tret del congelador.

Ingredients:

140 gr. de sucre
70 gr. de clares d'ou
140 gr. de mantega a temperatura ambient
1 gr. de xantana
3 cullerades ben plenes de Nutella

Elaboració:

Posar un bol al bany de vapor amb les clares i el sucre, anar removent amb les varilles manuals fins que es dissolgui completament el sucre. Compte que l'aigua no toqui el bol ni bulli, les clares es courien!

Deixar atemperar una mica i afegir la xantana, batre amb les varilles elèctriques fins muntar un merengue. 

Deixar refredar del tot i anar afegint la mantega a daus mentre remenem amb les varilles elèctriques a velocitat mínima fins obtindre una mescla cremosa.

Finalment afegir la Nutella i seguir batent fins que s'hagi incorporat completament.

Deixar refredar a la nevera per que agafi cos. Si cal, quan la treguem per utilitzar-la, tornar a batre. Espolvorejar amb fideus de xocolata.




Nota: el resultat és expectacular en quant a textura encara que pel meu gust a sortit una mica massa dolç, així que la pròxima vegada reduiré la quantitat de sucre.


Aquest que veieu a la foto, és el cakestand que em va portar la tronca! Es precióooossssss!!! i té campana de vidre!!! La tronca es va portar molt bé els Nadals passats, ja sabia que a mi aquestes coses m'agraden molt, jajajaja...




Espero que practiqueu aquest frosting, el resultat us sorprendrà!

Bones Postres.

Montse.

12 comentaris:

  1. Hola!! acabo de descobrir el teu blog!! Aquesta swiss te una textura increible!!! me l'apunto als preferits!!
    Em quedo per aquí!
    Un petonet!! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Andrea per seguir-me.
      Els cupcakes estaven bonísssssims, ja ho veuràs quan els provis!
      Petons.

      Montse

      Elimina
  2. Vaya pinta,por dios dan gana de darle un bocaito¡¡¡ me encanta la textura,seguro que lo pruebo,un besito.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La textura increible y el sabor ni te cuento!!!
      Gracias Antonia.

      Besos.

      Montse.

      Elimina
  3. Pues aquí tienes una nueva seguidora más! Yo no te conocía hasta que te apuntaste al grupo. A partir de ahora ya no me pierdo tus recetas! Enhorabuena

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Sara, estaremos en contacto. Yo tampoco te conocía ahora mismo voy a seguirte también.
      Besos.
      Montse.

      Elimina
  4. Fatasticos!!!! si los tuviera cerca no quedaba ni uno.

    ResponElimina
  5. Que macos i que bons han d'estar!! M'encanta la swiss buttercream de nutella, és de les meves preferides, perque gairbé no es nota la mantega.
    Petons

    ResponElimina
  6. Em quedo per aquí!! Té una pinta genial el swiss de nutella!!! Mmmmmm

    ResponElimina
  7. Sóc adicta a la nutella i aquest frosting és dels meus preferits!! Un petonas, tenen mooolt bona pinta!

    ResponElimina
  8. Montse!! te han quedado increíbles!! seguro que están para chuparse los dedos!!

    ResponElimina
  9. mmmm quina cosa mes bonaaaaa! Moltes felicitats pel teu blog. Petons!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!