Després de la ressaca de les festes em venia de gust alguna cosa lleugera i recentment he sentit a parlar d'aquest flam tant ràpid de fer i que ve tant de gust per acabar un dinar, a més com que tenia el Baileys encetat de l'última recepta, l'he utiltzat per donar-li gust al flam... i que bo ha quedat!. Té un gust... molt fi, com de vellut... uummmm...
També es poden utilitzar altres cremes de licor o simplement sense i serà igualment un flam ben bo.
També es poden utilitzar altres cremes de licor o simplement sense i serà igualment un flam ben bo.
Com que he dit que és tan ràpid de fer, la recepta serà igualment senzilla i ràpida.
Ingredients:
1l. de nata per cuinar o muntar
1 sobre de preparat de flam Royal
250 ml. de cafè
150 ml. de Baileys
Sucre caramelitzat
Elaboració:
Es posa la nata amb el preparat de flam en un caçó, es remena bé i es posa al foc fins que arrenqui el bull, remenant de tant en tant. Retirar-ho
Afegir el Baileys i remenar-ho bé.
Afegir el cafè i remenar fins que quedi tot ben integrat.
Preparar un motllo amb el sucre caramelitzat i abocar-hi la preparació; deixar refredar del tot i servir.
Jo el faig d'un dia per l'altre i així m'asseguro el resultat.
Com veieu, és tant senzill de fer que no tardareu més de 10 minuts, així que no hi ha excusa per no provar aquest flam tant i tant bo!
Ah! i ha estat tot un èxit! Literalment ha volat dels plats en un tres i no res!!!
Bones Postres.
Montse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!