27 de febrer del 2015

Glassa Real amb Albúmina d'Ou en pols -la recepta definitiva-

Aquesta és, de lluny, la millor recepta que he trobat per fer una bona glassa!!!, després de provar-ne moltes i fer durant molt temps la glassa amb clara d'ou pasteuritzada quan vaig descobrir aquesta recepta es van acabar els patiments per si sortiria una glassa perfecta o no; aquesta us puc assegurar que surt perfectíssima i sempre igual, és densa i molt, molt fàcil de preparar. La vaig trobar al blog La Cocina de Carolina i si aneu al link veureu que hi ha un video-tutorial on està molt ben explicada pas a pas.

Evidentment passa a formar part de la secció dels bàsics immediatament! He de confessar que ja fa mesos que la utilitzo pero encara no havia fet una entrada en el blog... per mandra, ho reconec!

Bé, anem amb la recepta:

Ingredients:

2,5 cullerades d'albúmina en pols (jo utilitzo la marca Sosa, em va perfecta)
70 ml d'aigua
500 gr. de sucre glas
1/4 de culleradeta de cremor tartàric
unes gotes d'essència al gust, o un rajet d'extracte de vainilla

Elaboració amb batedora elèctrica (tipus K.A.)

Mesclar l'albúmina, el sucre i el cremor tartàric en el bol de la batedora a velocitat mínima, amb l'accessori "pala" durant 3 minuts.

Afegir l'aigua poc a poc i seguir mesclant durant 10 minuts (passada la meitat del temps podeu abaixar la massa de les parets del bol amb una espàtula).

I ja està!!!! Veieu? no es perd temps, no s'embruta gaire, no heu d'estar pendents de res i no s'han de tamisar el ingredients.

A partir d'aquesta glassa ja podreu tenyir amb colorants i fer les consitències desitjades afegint culleradetes d'aigua a poc a poc.

Es guarda perfectament durant 15 dies a la nevera tapada a pell amb paper film i dins un pot hermètic.


Bones Postres!

Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!