Aquesta és una recepta que només llegir-la i saber qui n'era l'autor vaig decidir fer-la sabent que el resultat seria impressionant. Aquest bundt es va realitzar en un dels cursos de l'Escribà Academy i la vaig trobar en el blog de Entrando en la cocina.
Ingredients per a un motllo de bundt gran (12 raccions aprox.)
100 gr de sucre blanc
100 gr de sucrè morè
20 gr de mel
230 ml d'oli d'oliva suau
3 ous grans
3 iogurts naturals
400 gr de farina normal
3 pomes Golden ratllades
80 gr de nous trocejades
1 culleradeta de llevat químic en pols
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 culleradeta de canyella en pols
1/2 culleradeta de gingebre en pols
1/4 culleradeta de clau en pols
1 pessic de sal
Elaboració:
Engreixar i enfarinar el motllo. Prescalfar el forn a 170ºC (jo el poso amb aire)
Tamisar la farina, les espècies, la sal, el bicarbonat i el llevat. Reservar.
En el bol de la batedora mesclar l'oli, els sucres i la mel fins obtenir una mescla homogènia. Afegir els ous un a un i després incorporar alternativament la mescla de farina i el iogurt a velocitat baixa.
A mà i amb una espàtula, afegir la poma i les nous i barrejar suaument.
Fornejar durant uns 50 minuts.
Refredar sobre una reixeta i desmotllar. Decorar com més us agradi, jo simplement hi he posat sucre glas pel damunt.
Aquest és un pastís perfecte per un bon berenar o un esmorzar, només us caldrà un acompanyament líquid i en un "plis-plas" ja estareu ben satisfets.
També és molt adequat si sou d'aquells que preneu el tè amb els amics...
Bé, no em direu que no us venen ganes de probar-lo!!! El resultat ha estat fantàstic, esponjós, humit, molt saborós i delicat.... ummmmmm.....
Es una recepta fàcil, amb ingredients que tots tenim a la cuina i si no teniu alguna de les espècies la suprimiu, tampoc passarà res.
Bones Postres!
Montse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!