Aquesta setmana ha tingut una cosa especial, aquets blog ha tingut un reconeixement en el blog de la Mònica, la Marta i la Maria d'Atelier Sucrème, que han volgut compartir el premi que els han donat a "tu dedicación A LA COCINA!!" amb uns quants blogs més entre els que m'hi han inclòs. GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES!!! no puc estar més contenta, és el millor regal que podia tenir!
Per si no coneixeu Atelier Sucrème us recomano que hi doneu un cop d'ull, és un referent en aquest món dels dolços i la feina que fan aquestes 3 germanes a través del blog és genial; per tant puc dir que és un orgull i un privilegi haver estat anomenada en aquest blog!
És per això que la recepta d'avui la dedico a la Mónica, la Marta i la Maria d'Atelier Sucrème i com que s'acosta el Halloween aquí va una recepta amb un dels ingredients típics d'aquests dies: la carabassa.
No serà un pastís com el que elaboren elles però encara em queda molt per arribar al seu nivell, de moment faré un Bund Cake ja què a mi m'agrada molt aquest tipus de pastís. La recepta és original de la Martha Stewarth, encara que jo hi he fet algunes variacions; a veure com surt!
Ingredients:
600 gr. de farina de reposteria
4 culleradetes de llevat químic
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de canyella en pols
1 culleradeta de nou moscada ratllada
1/2 culleradeta de clau en pols
1 culleradeta d'anís estrellat en pols
225 gr. de margarina vegetal
300 gr. de sucre blanc
125 gr. de sucre morè
4 ous
250 cl. de llet de soja
360 gr. de purè de carabassa ben escorregut
Elaboració:
Precalentar el forn a 185ºC
Barrejar la farina, el llevat, el bicarbonat sòdic i totes les espècies.
Batre la margarina amb les varilles elèctriques fins que quedi suau i afegir-hi els sucres fins obtenir una massa lleugera i esponjosa.
Afegir els ous d'un en un i batre bé després de cada incorporació.
Afegir la farina i la llet de soja alternant-les en 3 cops, començant i acabant amb la farina; batre molt bé després que cada incorporació.
Finalment afegir la carabassa i remenar fins que quedi ben incorporada.
Engrassar el motllo de bundt amb mantega i abocar la massa anterior.
Fornejar durant uns 50-60 minuts o fins que a l'introduir una brotxeta surti neta.
Un cop fora del forn deixar reposar en el motllo durant uns 10 minuts i després desenmotllar i deixar refredar sobre una reixeta.
Un cop fred, podem decorar-lo amb una mica de sucre glas pel damunt o la cobertura que ens agradi més.
Jo l'he servit acompanyat amb una mica de melmelada casolana de cirera.
Ha quedat boníssssssssssim... ha desaparegut dels plats en un obrir i tancar d'ulls!!!
Espero que us animeu a fer-lo, és perfecte per un berenar de Halloween.
Bones Postres!
Montse.
Espectacular! y un bonito detalle dedicárselo a las hermanas a las que también adoro! Yo que también soy una de las afortunadas premiadas me alegro mucho por ti y de que gracias a ellas he conocido tu blog que es una pasada! Un saludo, gisela.
ResponEliminaGracias Gisela, yo también he conocido tu blog gracias a Atelier Sucrème y me encanta. Veo que estaremos atentas una de la otra de ahora en adelante... bien! Un beso.
ResponEliminaMontse.
Hola Montse! Acabo de descubrir tu cocina y me encanta, ya le he echado bien el ojo a unas cuantas recetas, como a este bundt, te ha quedado impecable!
ResponEliminaY los cupcakes de la entrada anterior son una pasada.
Me quedo a seguirte
Un besote enorme
Gracias por tu comentario y gracias también por seguirme. También he ojeado tu blog y es genial! Estaré atenta a tus recetas.
ResponEliminaBesos.
Montse.
Hola Montse desde ahora sigo tu blog pero a cambio me llevo el trocito que hay ya partido que tiene que estar muy rico.
ResponEliminaUn saludo desde Andalucía
Gracias Trini por seguir el blog. Te animo a que hagas este bundt verás que está riquísimo y es muymuy fácil de hacer!
ResponEliminaUn beso.
Montse.