Després del primer "round" d'àpats nadalencs ja us puc mostrar algún dels dolços que hem menjat aquests dies per postres. La veritat és que he disfrutat més preparant-los que a l'hora de menjar-los, tot i que com que han estat un èxit, la millor recompensa ha estat la cara de satisfacció de tots els que els van menjar. Genial! És el millor regal que he tingut!!!
Avui us presento aquestes galetes de torró, molt fàcils de fer, que vaig treure d'un blog que m'encanta i que us recomano: Kanela y Limón.
Ingredients
300 gr. de farina de rebosteria
200 gr. de crema de torró (és fàcil de trobar a les grans superfícies, marca: Antiu Xixona)
100 gr. de mantega a temperatura ambient
1 ou
Elaboració
Batre la crema de torró amb la mantega fins formar una barreja cremosa. Afegir-hi l'ou i batre per integrar-lo bé.
Incorporar la farina i treballar amb les mans fins formar una massa.
Estirar la massa amb el rodet entre dos troços de paper de forn.
Tallar la massa amb el tallador que més us agradi, en aquesta ocasió els arbres de Nadal eren molt adequats. Aplicar la decoració: jo he utilitzat sprinkles en forma de boles de colors.
Posar al forn precalentat a 170ºC durant 12 minuts.
Refredar sobre una reixeta i ja es poden servir.
Aquestes galetes faràn la delícia de petits i grans, ja ho veureu! Són molt fàcils i ràpides de fer així que encara esteu a temps de fornejar-les durant aquestes festes!!
Bones Festes i Bones Postres!!!
Montse.
amb aquesta recepta, quantes galetes surten?
ResponElimina