Seguint amb les postres nadalenques us proposo una manera diferent de menjar el torró. Vaig veure aquesta idea en el blog de la Isabel d'Aliter Dulcia i em va semblar una proposta interessant per incorporar a la llista dels dolços per preparar durant aquestes festes.
El torró l'he posat a la massa de la magdalena i també he fet una swiss buttercream amb torró com a frosting, finalment els he espolvorejat amb una mica de torró de xixona ratllat molt finament.
A veure que us semblen!
250 gr. de farina
1 culleradeta de llevat químic en pols
115 gr. de mantega sense sal a temperatura ambient
200 gr. de sucre
2 ous
250 ml. de buttermilk (ó 240 ml. de llet amb 1 cullerada de llimona)
1 cullerada d'extracte de vainilla
2 cullerades ben plenes de torró de xixona ratllat fen fi (o al gust de cadascú)
Elaboració:
Preparar el motllo rígid de mini-cupcakes amb les càpsules de paper. Prescalfar el forn a 180º C.
Tamisar en un bol la farina i el llevat. Reservar.
Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi i quedi una textura cremosa. Afegir els ous d'un en un; no afegir el segon fins que el primer estigui ben integrat. Afegir l'essència de vainilla.
Afegir la mescla de farina a la d'ous anant-la alternant amb la buttermilk. Començar i acabar amb la farina.
Finalment incorporar el torró i barrejar fins que estigui totalment integrada.
Omplir 3/4 parts dels motllos amb la massa resultant i fornejar durant uns 12 min. (això dependrà de cada forn) o fins que al clavar un escuradents en el centre del cupcake, surti net.
Deixar reposar 5 min. en el motllo i després refredar completament sobre una reixeta abans de posar-hi el frosting.
Per fer el frosting procediu amb les instruccions de la recepta bàsica de swiss buttercream i al final hi afegiu torró de xixona ratllat al gust.
Per decorar ratlleu una mica més de torró de xixona pel damunt ... i ja les teniu!!!!
Us en llepareu els dits!!! Un cupcake amb gust a Nadal!!!
Bones Postres de Nadal!
Montse.
Seguro que esta delicioso!!!!y muy apropiado para estos dias.
ResponEliminabesitos.
Oooohhhh!!! quin goig que fan aquest cupcakes de torró!! a casa ens agradaran mooolt... des d´Almacelles, un peto!!!!
ResponEliminaGràcies Joaquina! Ja m'he fet seguidora teva, quin blog més maco!! Segur que n'aprendré molt!
EliminaPetons.