Els he tret del blog Aliter Dulcia i són un gran èxit a la botiga que la Isabel té oberta amb el mateix nom.
Bé, anem amb la recepta, veureu que és molt senzilla.
Ingredients:
125 gr de mantega a temperatura ambient
130 gr de sucre blanc
2 ous
Ratlladura d'1 llimona
120 gr de farina
1 culleradeta de llevat en pols
Per fer l'almíbar:
el suc de 2 llimones
1/2 vas de sucre
Elaboració:
Prescalfar el forn a 180ºC. Engreixar els motllos.
Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi i quedi esponjós.
Afegir els ous un a un i la ratlladura de llimona, no incorporar el segons fins que el primer s'hagi incorporat totalment.
Fornejar durant uns 20 minuts o fins que al clavar un escuradents surti sec.
Mentrestant preparar l'almíbar, només cal bullir el suc de llimona amb el sucre, estarà llest quan s'hagi fós el sucre.
Al treure els pastissets del forn s'ha de banyar completament dins l'almíbar i deixar-los refredar sobre una reixeta.
Per acabar elaboreu un glassejat amb el suc d'1 llimona i afegiu sucre glas fins obtenir la textura desitjada.
A veure que us semblen aquestes petites delícies...
Bones Postres!
Montse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!