14 de febrer del 2016

Caixeta de Galeta per Sant Valentí

Feia molts dies que no tenia el corró entre les mans i ja tenia ganes de fer alguna cosa amb massa de galeta, així que faig posar-me a mirar les creacions de la meva preferida, la Sweetambs, i vaig trobar aquesta gran idea per celebrar Sant Valentí. I vosaltres, que heu fet per celebrar aquest dia dels enamorats??

                   

La recepta de les galetes és la de sempre, la que teniu al'apartat dels bàsics, en aquesta ocasió les he fet de maduixa substituint la vainila per una cullerada de pasta de maduixa,  i les he aromatitzat amb unes gotes d'essència de marc de cava. 

                 

Les peces que haureu de fer són les següents:

5 peces quadrades de 15 cm de costat, els costats i la base de la caixeta
1 peça quadrada de 16 cm de costat, la part superior de la tapa
1 peça quadrada de 14 cm de costat, la part inferior de la tapa
5 cercles petits, les potes de la caixeta i l'agafador de la tapa

La glassa necessària:

Glassa espessa (per deliniar) de color beige
Glassa més líquida (per inundar) de color beige i vermell

Per pintar les parts daurades he fet servir pols daurat diluit en unes gotes de vodka i un pinzell prim.

He utilitzat broquets (boquilles) del nº 2 per dibuixar i omplir els dibuixos de les galetes i un broquet amb dents de serra per fer la decoració de les quatre arestes de la caixeta.

Pinteu les parts de color beige i les parts de galeta que no hàgiu cobert amb glassa, amb pols daurat diluit en unes gotes de vodka. Deixeu assecar unes hores.

Per fer el muntatge de la caixeta haureu d'unir les parets i la base amb glassa espessa i deixar-la assecar almenys 4 hores. Ja podeu veure quina és la meva tecnologia per aguantar les parets, jajaja

                 

Després ja podeu fer les decoracions finals i omplir la caixeta amb petites galetes en forma de cor, rodones, quadrades...

                 

La presentació ja veieu que queda espectacular i delicada, els vostres comensals quedaran bocabadats i us regalaran les seves millors paraules, us garanteixo l'èxit com a anfitrions si porteu aquesta monada a taula.

Com veieu, jo he fet dues caixetes; una l'he pintat amb la pols daurada i l'altra l'he deixat en blanc. Quina us agrada més?? La veritat és que les dues són una cucada...

Bé, espero que us animeu a fer aquesta caixeta, us divertireu molt i segur, segur que causareu sensació... i enamorareu a més d'un!!

Bones Postres i bon Sant Valentí!

Montse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!