Amb aquesta entrada us vull desitjar Bones Nadal i Bones Festes a tots els que hem llegiu, els que algún cop entreu al blog, els que mireu les fotos, els que feu comentaris... en fi ... a tots vosaltres, i que millor que vestir-ho amb un dels símbols que aquests dies estàn presents a totes les llars: l'arbre de Nadal. Durant aquest mes de desembre he fet diverses postres a les que he donat aquesta forma, aquí us en deixo el recull:
Torró de Xocolata i Krispies:
La recepta la vaig veure al blog de la Sònia, l'Exquisit i ha estat tot un encert, aquest torró no ha durat a damunt de la taula ni deu minuts!
La recepta és molt, molt fàcil i amb aquestes quantitats en surten 2 barres o el motllo de les imatges més 12 bombons.
Ingredients:
500 gr. de xocolata negra de cobertura
250 gr. de nutella
100 gr. de krispies de xocolata
12 gotes d'aigua salada
Elaboració:
Fondre la xocolata al bany maria, afegir-hi la nutella, els krispies i l'aigua i remenar bé fins que quedi tot ben incorporat.
Omplir els motllos (de plàstic o de silicona per a què es desmotllin bé) i deixar refredar a la nevera, jo l'he deixat tota la nit.
Treure el motllo i servir.
Arbre de fruites:
Per fer aquest arbre vaig utilitzar un cono de porexpan al que hi vaig anar clavant els trocets de fruita amb escurandents.
La fruita utilitzada va ser: kiwis, raïm blanc, raïm negre, maduixes i meló francés.
Podeu utilitzar la fruita que més us agtradi i com acolorida millor, és un postres molt fàcil de preparar i que té un resultat espectacular!!! També anirà bé per menjar una mica de fruita aquests dies en els que solem menjar una mica massa.... jejeje
Galetes decorades:
La recepta ja la coneixeu, és una dels "bàsics" i la teniu aquí
Bé, ja veieu el que he anat fent aquests dies, ja només em queda desitjar-vos un Bon Nadal i unes Bones Festes!!!
Bones Postres!
Montse.