25 d’agost de 2011

Mini-Cupcakes de Carbassó amb Camembert

Seguint amb la "febre" dels cupcakes i amb el sopar amb amics als que vaig poder oferir una gran selecció de cupcakes, aquí va una de les receptes menys dolces (encara que em vaig equivocar posant el sucre i si que va quedar dolça, en una altra ocasió provaré a fer-la sense sucre i amb algún altre ingredient).

El cupcake va quedar moníssim, però com que era massa dolça com per formar part dels plats salats, no va tenir l'èxit que jo pretenia en aquella part del sopar; de totes maneres si el mengeu com a postre és molt bo.

La recepta de la base dels cupcakes l'he adaptat del blog Mi dulce tentación, que també segueixo i que mereix una ullada.



Ingredients per la base dels cupcakes:

250 gr. de carbassó ratllat sense pelar
3 ous
1 pessic de sal
Ratlladura d'1 llimona
130 gr. de sucre
200 gr. de farina
100 gr. d'oli de gira-sol
10 gr. de llevat Royal

Ingredients pel frosting de Formatge de Camembert:

200 gr. de formatge cremós tipus Philadelphia
125 gr. de crema de Camembert Président

Elaboració:

Batre els ous amb el sucre i la ratlladura de llimona fins que blanquegin i doblin el volum.

Anar afegint l'oli a poc a poc (com si féssim una maionesa) per a que no se'ns baixi la mescla.

Afegir la farina, el llevat i la sal tamizats, i finalment el carbassó ratllat. Anar removent amb moviments envolvents.

Rellenar els motllos de paper que haurem col·locat dins el motllo rígit per a mini-cupcakes i enfornem durant 12 minuts a 160ºC amb aire o 180ºC sense aire.

Deixar refredar durant 5 minuts en el motllo i després treure'ls a una reixeta per a que es refredint totalment.

Mentrestant preparem el frosting mesclant els 2 formatges i el posem en una màniga pastissera per fer la decoració final.

Mireu que bonics!






Espero que us agradin, són molt fàcils de fer.

Bones Postres!

Montse.

3 comentaris:

  1. Hola! M'he mirat aquesta recepta i m'ha semblat interessant, però m'agradaria que fossin menys dolços? Has provat algun altre ingredient? O has reduït la quantitat de sucre?
    Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eulàlia, podries provar a baixar una mica el sucre i si no també pots mirar aquesta altra recepta que vaig fer amb Carbassó; és una recepta millorada amb un resultat millor, a veure si t'agrada http://iperpostresblogdepostres.blogspot.com.es/2012/07/cupcakes-de-carbasso.html
      També pots provar a reduir el sucre.
      Montse.

      Elimina
    2. Uisss! El link no s'ha activat. Es una recepta del 22 de juliol del 2012

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!