Tants elogis he sentit dels cupcakes de pastanaga que algún dia havia de fer-los, i ja feia alguns dies que hi donava voltes. Finalment, després de llegir alguns blogs, he fet un mix entre la recepta de Hands in dough i la de Objetivo:cupcake perfecto, dos blogs genials que us recomano que visiteu.
Del primer he agafat la idea del frosting i del segon he fet la massa. Han quedat boníssims.
Ingredients per a uns 12-14 cupcakes:
200 gr. de sucre morè
150 gr. de farina
150 gr. de margarina
200 gr. de pastanaga ratllada
1 culleradeta de canyella
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
2 ous
Elaboració:
Precalentar el forn a 180ºC
Mesclar tots els ingredients fins que quedin integrants.
Omplir 2/3 parts dels motllos de cupcake amb la massa anterior i introduir al forn durant 20 minuts fent la proba de l'escuradents fins que surti sec.
Deixar refredar dins la safata de cupackes durant 5 minuts, després passar-los a una reixeta fins que es refredin totalment.
Ingredients per fer el frosting:
200 gr. de formatge cremós Philadelphia
4 cullerades de mel
Elaboració:
Barrejar els ingredients fins obtenir una mescla homogènia.
Introduir en una màniga pastissera per fer la forma que més ens agradi. Amb aquestes quantitats fareu la decoració que hi ha a les fotos, si heu de fer-la tipus rosa, en necessitareu mñes quantitat.
I una foto més:
Espero que us animeu a fornejar aquests cupcakes, són una delícia molt fàcil de fer.
Bones Postres!
Montse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!