10 de juny de 2012

Delícies de Xocolata Blanca

Avui faig una recepta molt ràpida, fàcil de fer i per als amants de la xocolata blanca... tota una delícia, d'aquí el nom. La vaig veure en el blog Dulces Bocados, doneu-hi un cop d'ull, val la pena!

Recentment he descobert la nova xocolata blanca per desfer de Nestlé i al veure aquesta recepta vaig decidir-me a provar-la.




Ingredients per a 12 unitats:

Per fer les caçoletes:

100 gr. de xocolata blanca

Pel farciment:

100 gr. de xocolata blanca
50 gr. de formatge mascarpone
20 ml. de nata líquida
12 móres per la decoració

Elaboració:

Desfer la xocolata blanca al bany maria.

Pintar amb un pizell l'interior de 12 càpsules mini procurant fer una capa gruixuda, si no ho aconseguim, donem una capa i les posem una estona a la nevera; quan estiguin sòlides tornar a donar una capa.

Posar a la nevera per a què solidifiqui la xocolata (1 hora aprox.)

Per fer el farciment posem la xocolata trocejada en un bol juntament amb la nata líquida i la fem desfer al microones. 

Afegim el mascarpone i remenem fins que quedi ben integrat i sense grumolls. 

Ho posem a la nevera i deixem una estona fins que agafi cos.

Treiem les càpsules de la nevera i les retirem de la xocolata amb compte de no manipular massa, ja què amb l'escalfor de les mans la xocolata es fondrà de nou.

Preparem una màniga amb una boquilla llisa o arrissada i omplim les cassoletes. Decorem amb una móra.




Són perfectes per acompanyar el cafè amb bona companyia!





Bones Postres!

Montse.





5 comentaris:

  1. Hola,
    És la primera vegada que escric al teu blog, encara que fa dies que el segueixo però aquesta recepta és una debilitat per mi, jajaja.
    Amb el que m'agrada la xocolata blanca!! Ummmmm, tu ho has dit, quina delicia...
    I si en lloc de deixar-los a la nevera es posen al congelador? Quedaria un gelat boníssim, no?
    Una salutació,
    Pili.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pili, molt bona idea això de posar-los al congelador i sobretot arda que s'acosta la calor, però ho hauré de provar la pròxima vegada que els faci, ara ja no queden....jajaja
      Gràcies pel comentari.
      Petons,
      Montse

      Elimina
  2. Mmmmm, que rico...me gusta mucho el choco blanco, mas que el negro, así que esta receta la probare....Besitos

    ResponElimina
  3. Melisa, no tardes en probarla es una receta muy fácil y buenísima!
    Besos,
    Montse

    ResponElimina
  4. Alaaa!!!!que rico si la ve mi hijo se vuelve loco solo le gusta de dulce el chocolate blanco asi que tendre que hacersela,gracias por la receta,un besito.

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!