Faig una entrada especial per la massa bàsica de les magdalenes dels cupcakes, així cada cop que vulgueu fer uns cupcakes podeu fer servir aquesta recepta que per a mi és la millor del món mundial en quant a resultat, gust, textura, homogeneitat de la massa i la manera com es cou i puja dins el forn.
A aquesta recepta només caldrà afegir-hi el sabor/melmelada/fruita que més desitgeu per tal d'obtenir totes les varietats que se us
Ingredients per a 18 cupcakes:
200 gr. de mantega a temperatura ambient
240 gr. de sucre
300 gr. de farina
1 cullerada de llevat en pols Royal
4 ous
1 culleradeta d'extracte de vainilla (el podeu trobar fàcilment al supermercat)
Elaboració:
Preparar el motllo rígid amb les càpsules de paper. Pre-escalfar el forn a 180ºC.
Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi i tingui un aspecte esponjós. Afegir l'extracte de vainilla.
Incorporar els ous un a un mesclant bé entre un ou i el següent.
Tamisar la farina i el llevat i afegir-los a la barreja anterior a poc a poc mentre seguim batent.
Omplir les càpsules de cupcake fins a 3/4 parts de la seva capacitat i posar al forn durant 20-22 minuts o fins que al clavar un escuradents aquest surti sec.
Treure del forn i deixar en els motllos durant 5 minuts, deprés passar els cupcakes a una reixeta per refredar del tot abans de posar el frosting o decoració.
* Aquesta massa es pot saboritzar amb el gust que més us agradi, només cal substituir la vainilla per un altre sabor.
* La textura resultant és esponjosa i gens seca.
* Es poden congelar les magdalenes dins una bossa de plàstic abans de posar-hi el frosting.
De moment no poso fotos, espero posar un pas a pas ben aviat.
Bones Postres!
Montse.
I la farina??? Crec que on dius 300 g de mantega vols dir de farina, oi???
ResponElimina*Pilar*
Gràcies Pilar! Ja ho he arreglat. Això em passa per anar tan de pressa i no rellegir.
ResponEliminaAra si que funciona la recepta!
Montse.
Grácies Montse!!!
ResponElimina