Ingredients:
150 gr. de xocolata de postres (52% xocolata)
150 gr. de nata líquida
30 gr. de mantega
20 gr. de sucre glas
Elaboració:
Trocejar la xocolata i deixar-la en un bol. Reservar.
Posar la nata i el sucre en un caçó i escalfar mentre removem amb les varilles manuals fins que el sucre quedi ben dissolt.
Quan comenci a bullir es retira del foc i s'avoca sobre la xocolata, batem enèrgicament amb les varilles manuals fins que quedi dissolt i s'integrin els ingredients.
Afegim la mantega i seguim batent fins que es desfaci, obtindrem una crema suau i brillant.
Reservar a la nevera fins obtenir la consistència desitjada.
Es pot guardar a la nevera dins un recipient hermètic durant una setmana. Quan la tornem a treure s'haurà de deixar a temperatura ambient una estona i després tornar a batre per a que torni a agafar la textura cremosa.
Bones Postres!
Montse.
Montse...tens un premi al meu blog!!
ResponElimina