Avui, com no podia ser d'una altra manera, toca posar la Coca de Sant Joan, però he estat dubtant si fer aquesta entrada o no, ja què és la primera vegada que m'atreveixo a fer la coca i, malgrat que no n'ha quedat ni una engruna, no estic satisfeta amb el resultat.
Així doncs posaré les fotos i deixaré la recepta per una altra ocasió. Tornaré a fer la coca canviant algún ingredient que crec que millorará el resultat i ja que aquest cop no poso la recepta, en la propera ocasió faré un "pas a pas" de tot el procés per fer-ho més didàctic.
Vaig fer dues coques de brioix, una amb crema, cireres i pinyons i l'altra amb ametlla laminada i cireres; aquí teniu les fotos:
Aquesta és la d'ametlla i cireres al moment d'entrar al forn
La de crema, abans d'entrar al forn
I les dues un cop acabades
I en plena revetlla....!!!
Bones Postres!
Montse.
Me encanta la coca de sant joan, sobre toda la de crema, ayer comí no se cuantos trozos!!! Besitos
ResponElimina