24 de juny del 2012

Coca de Sant Joan

Avui, com no podia ser d'una altra manera, toca posar la Coca de Sant Joan, però he estat dubtant si fer aquesta entrada o no, ja què és la primera vegada que m'atreveixo a fer la coca i, malgrat que no n'ha quedat ni una engruna, no estic satisfeta amb el resultat.
Així doncs posaré les fotos i deixaré la recepta per una altra ocasió. Tornaré a fer la coca canviant algún ingredient que crec que millorará el resultat i ja que aquest cop no poso la recepta, en la propera ocasió faré un "pas a pas" de tot el procés per fer-ho més didàctic. 

Vaig fer dues coques de brioix, una amb crema, cireres i pinyons i l'altra amb ametlla laminada i cireres; aquí teniu les fotos:

Aquesta és la d'ametlla i cireres al moment d'entrar al forn


La de crema, abans d'entrar al forn


I les dues un cop acabades




I en plena revetlla....!!!



Ja estic pensant en la pròxima coca, així que la propera segur que sortirà molt i molt bé.  Entretant desitjo que tingueu unes bones revetlles!!!

Bones Postres!

Montse.




1 comentari:

  1. Me encanta la coca de sant joan, sobre toda la de crema, ayer comí no se cuantos trozos!!! Besitos

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!