24 d’agost del 2012

Tallers de Decoració de Galetes-Estiu 2012

Aquest estiu m'he decidit a sortir de la cuina per ensenyar a decorar galetes amb glassa a grans i petits. L'experiència ha estat del tot gratificant, ha superat les meves expectatives; no cal tenir una tècnica molt acurada per a què els dissenys siguin expectaculars ... la imaginació és el més i mportant!!!! i us puc dir que els nens tenen la imaginació desbordada, són els millors, pensen amb llibertat, sense embuts ni restriccions... i d'aquesta manera els dissenys han resultat immillorables!!

El primer Taller va ser al Camping La Torre d'Espot i tots vam quedar sorpresos per la gran acollida que va tenir entre els nens campistes.
Havíem preparat galetes amb forma de "tipi" per a les decoracions i només van durar 20 minuts!!! vam acabar decorant galetes "maria", jajaja, més de 3 paquets d'aquestes galetes.... els nens no paraven, semblava que havien treballat amb la glassa durant tota la vida!

Vam disfrutar molt gran i petits!!! Aquestes són una mostra de les decoracions realitzades...






 
El segon Taller el vam fer a Aramunt, va formar part d'una de les activitats de la Festa Major i es va repetir la història. De nou els nens van disfrutar amb la glassa i les galetes,... i els pares ... encantats amb els dissenys!! En aquesta ocasió les galetes "maria" van servir d'inspiració per dibuixar, escriure, pintar .... i el resultat va ser el següent...






Com veieu la creativitat estava desbordada!!!!

Només em queda donar les gràcies a tots els participants i tots els que van fer possible aquests tallers. GRÀCIES!!!! Espero repetir-ho l'any vinent!

Bones Postres!

Montse.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!