Aquests dies de tanta calor en els que no ve de gust encendre el forn i només tens ganes de beure coses fresques i passar la calor el millor possible, vaig descobir unes postres súper-refrescants rellegint el llibre que fa uns mesos uns bons amics em van regalar: La Comida de la Familia, d'en Ferran Adrià i l'equip d'El Bulli; si teniu ocasió de llegir-lo us el recomano ja que és molt entenedor, amb uns menús diaris molt fàcils i amb totes les receptes explicades pas a pas. Us asseguro que us donarà la sensació que posar-vos a la cuina és "cosa de nens". I és que en Ferran Adirà ÉS UN GENI!!!!
D'aquest llibre ja n'he fet unes quantes i la que avui us proposo és tant senzilla que sembla que no pugui ser que al Bulli facin coses tan fàcils, però això si, molt bones i amb productes de qualitat.
Ingredients per a 6 persones:
6 plàtans
3 llimes
75 gr. de sucre
150 ml. d'aigua
Preparació:
Fer un almíbar amb l'aigua i el sucre: poseu l'aigua i el sucre a bullir, quan el sucre estigui dissolt retireu del foc i deixeu refredar.
Ratllar la pell de les llimes i posar-la en l'almíbar fred.
Exprémer el suc de les llimes i barrejar-lo amb l'almíbar.
Pelar i tallar el plàtans en rodanxes fines. Introduir-les a la mescla d'almíbar i deixar macerar a la nevera durant 1 hora.
A veure qui es resisteix a unes postres així! Us animo a que les porteu a taula avui mateix, us felicitaran!!! Jo les vaig fer en un sopar informal un d'aquests dies de calor i ... ja us ho podeu imaginar... èxit total!
Bones Postres!
Montse.
Dedes luego que se ve super fresquito con las calores que tenemos me parece un postre riquisimo,un besito.
ResponEliminaGracias Antonia, además es facilísimo!
ResponEliminaBesos.