Bé, us deixo la meva primera recepta:
Ingredients:
250 gr. de xocolata postres
250 gr. de mantega
180 gr. de sucre
100 gr. de farina
6 ous
mantega per untar els motllos
cacau en pols sense sucre per espolvorejar-los
motllos de flam
Elaboració:
Fem fondre la xocolata al bany maria, quan estigui pràcticament fosa hi afegim la mantenga, que també l'haurem fet desfer al bany maria o al microones.
Ho mesclem tot ben bé i hi afegim la farina i el sucre. Quan la barreja estigui una mica més refredada, hi afegirem els ous batuts per a que no es cuallin i obtindrem una massa homogènia.
Untem els motllos amb mantega i espolvoregem amb el cacau en pols. Repartim la crema anterior i ja ho tenim llest. En sortiran uns 10 o 12 coulants.
Ja només caldran 10 min. de forn a 180º
Podem posar-los en el congelador fins que els haguem d'utilitzar, han de quedar com un pa de pessic per fora i cremosos per dins.
Animeu-vos a probar la recepta, és molt fàcil de fer i podeu deixar bocabadats els vostres convidats si els doneu un coulant de xocolata "home made" ... per Postres!
Ha estat un dels millors postres que he menjat darrerament. Podries comentar alguna particularitat del procediment? Productes, coses a tenir en consideració...
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina