14 d’octubre del 2012

Pastís de Maduixa amb SMB de Xocolata

Aquesta recepta estava pendent des que vaig publicar el post del 1er "Baby Shower", me la vàreu demanar en vàries ocasions i aquí està. No té cap secret, és semblant a la resta de pans de pessic que utilitzo en els pastissos i de fet és una de les receptes dels meus "bàsics" amb la variació de la maduixa.

Aquest cop el pastís i unes galetes han servit per celebrar, amb un bon dinar, el 40è aniversari de la meva germana.



La recepta per un motllo d'uns 23-24 cm. la podeu trobar aquí, i l'únic que heu de fer és afegir una cullerada de pasta de maduixa a la mescla d'ous i sucre quan ja estiguin ben pujats i seguir batent fins que quedi ben incorporada.

Per farcir el pastís he utilitat una Ganaché de Xocolata Negra, per cobrir-lo he fet una swiss buttercream amb la ganache de xocolata que fet de sobres.



I per fer el muntatge del pastís, he partir la base en 2 meitats iguals, hi he posat la ganache de xocolata al mig i he donat aquest acabat "despentinat" a la cobertura ja que la textura de la SMB no m'ha acabat de convéncer (m'han quedat una mena de bombolles que feien impossible donar un acabat llis).

Al damunt hi he posat una galeta amb el 40, enlloc de les típiques espelmes.


Aquí podeu veure el tall, les fotos no són molt bones i no s'aprecia molt bé el color rosat de la maduixa, però us puc assegurar que era de color rosat pujat.


També he fet unes galetes de maduixa que he decorat amb glassa de manera molt senzilla, essencialment perquè no m'ha donat temps de res més! jeje, com sempre...


 

Bones Postres!

Montse.

8 comentaris:

  1. un pastís preciós i aquesta galeta molt original

    ResponElimina
  2. Te ha quedado un pastel muy bueno y unas galletas fantásticas.
    besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  3. La tarta riquísima, y las galletas muy bonitas, seguro que tu hermana estaría muy contenta!!! bESITOS

    ResponElimina
  4. Gracias a todos! Que rápidos sois!
    Montse.

    ResponElimina
  5. M´agrada la combinació maduixa amb xocolata.T' ha quedat una decoració molt maca de la ganache.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina! A més estava tot mooooolt bo!
      Montse

      Elimina
  6. Respostes
    1. Estaba todo muy rico, desapareció en pocos minutos.
      Acabo de visitar vuestro blog y me ha gustado mucho, ya me he hecho seguidora! Espero aprender mucho de vuestras recetas!
      Montse.

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!