Aquests cupcakes ha estat la delícia d'aquests dies, en vaig fer tants que en vaig portar a la feina, als amics i per la família i realment van triomfar. No deixen de ser uns cupcakes normals tot i que vaig donar-li una mica més de sabor i esponjositat amb una mica d'almíbar de taronja i una swissbuttercream de taronja, tot això coronat amb una ganache de xocolata amb llet... que voleu que us digui... ja estic salibant!
Per fer les magdalenes he utilitzat la Recepta bàsica de les magdalenes, que també trovareu a la secció dels "bàsics" i he substituit la vainilla per una parell de cullerades de taronja de pasta (Sosa).
Només treure-les del forn les he banyat amb un almíbar de taronja que he fet amb:
el suc d'una taronja
3 cullerades de sucre
Només cal posar-ho al foc fins que bulli i el sucre s'hagi desfet, després ja es pot retirar, remenar una mica per a què refredi un xic i ja es poden pintar les magdalenes.
D'aquesta manera no s'assecaran tan ràpidament i s'accentuarà el gust de la taronja.
Al damunt hi he posat una capa de Swiss buttercream de taronja, l'únic que heu de fer és afegir 2 cullerades de pasta de taronja al final de la preparació.
Per acabar el cupcake he preparat una Ganache de Xocolata amb Llet, amb
250 gr. de xocolata amb llet per fondre
150 gr. de nata 35% mat. grassa
50 gr. de mantega
Elaboració:
Trocegeu la xocolata en un bol. Reservar.
Poseu la nata en un caçó al foc fins que arenqui el bull, seguidament aboqueu-la sobre la xocolata i amb les varilles manuals remeneu fins obtenir una crema homogènia.
Afegir la mantega i remenar fins que quedi integrada.
Deixar el bol a la nevera fins que refredi i agafi cos per poder posar la ganache en un màniga pastissera.
Decorar al gust!
Heu de provar a fer-los, són espectacularment bons i tant poden servir per un esmorzar com per un berenar!
Bones Postres!
Montse.
Hola Montse, ja soc per aquí ;)
ResponEliminaQuina bona pinta que té tot!!
Un petó des de Girona.
Gràcies Davinia pel comentari i per fer-te seguidora! Espero veure't molt per aquí!
EliminaPetons!
Montse.
Hola Montse , estoy empezando en este mundillo , y la verdad es que me fascina tu blog , sino te importa me gustaría compartir contigo el premio Liebster Blog. Creo que por tercera vez, Un saludo y gracias.
ResponEliminaGracias Ana por tu conentarui y por compartir el premio!!! Espero ver muchas recetas tuyas!
EliminaBesos!