Avui una recepta senzilla, senzilla però boníssima!!! Aquest flam de formatge me l'han ensenyat la Judit i la Teresa; ja em van dir que era molt fàcil i molt bo i tenien raó... realment és genial!
A veure si me n'ensenyeu més de postres, que jo se que en sabeu molt!!!!
Bé, anem amb la recepta i comprovareu que el que dic és veritat (això va per tots els que em dieu que sempre dic que les receptes són fàcils i després no sabeu com posar-vos-hi, jajaja..)
He fet alguna petita variació per evitar unes quantes calories, us poso les dues versions.
Ingredients per a 6 persones:
200 gr. de formatge cremós tipus Philadelphia (jo he fet servit el "light")
1/2 vas de llet
1/2 vas de sucre ( jo l'he substituit per 2 cullerades d'Stevia granulada)
500 ml. de nata líquida
2 sobres de cuallada
una mica més de sucre per cremar (no intenteu cremar Stevia, només aconseguireu fer-la líquida)
Elaboració:
Preparar un motllo o les flameres amb el sucre cremat. Reservar.
Posar en un caçó al foc tots els ingredients i anar remenant fins que arrenqui el bull, retirar del foc i avocar-ho en el motllo.
Deixar a la nevera fins que qualli, jo l'he deixat tota la nit.
Oi que és senzill ??!!
Us aconsello que dobleu les quantitats encara que sigueu sis a menjar, us quedarà més gruixut, farà un efecte de "flam de casa de tota la vida" i també us l'acabareu de tant bo que és!
quina bona pinta!!....per cert, vaig "intentar" fer el pastis de taronja i xoco i no em va pujar!!! soc un desastre.... :( estava boníssim però no va haver-hi manera, es va quedar petit.. algun consell? per cert el meu forn es elèctric..petons!!!
ResponEliminaMarta
Marta, cada forn és un món; jo tinc un forn de convecció potser hauries de pujar la temperatura del teu i provar a veure que passa i sobretot no obrir mai el forn durant la cocció, almenys durant les primeres 3/4 parts del temps total.
EliminaNo se si et dono la sol.lució però m'agradarà saber com ha anat.
Petons.
Montse.