16 de febrer del 2014

Pastís Angry Birds de Maduixa i Nutella

No hi ha sensació més gratificant que veure la cara d'un nen en descobrir el seu pastís sorpresa el dia del seu aniversari! En aquesta ocasió el pastís anava decorat amb figuretes de fondant dels seus ídols televisius, els Angry Birds, i l'Aleix va quedar tan gratament sorprès que la seva mare em va assegurar que va ser tot un èxit. 
El pastís era un pa de pessic de maduixa farcit de melmelada de maduixa i Nutella que segons els assistents a la festa i les fotos del que en va quedar, estava boníssssim! 

                       


La recepta ja la coneixeu, és una dels nostres "bàsics": el pa de pessic (base per pastissos), al que només haureu d'afegir dues cullerades de pasta concentrada de maduixa enlloc de la vainilla i seguir amb la recepta normalment.
                   
                      


Com podeu veure al tall el pastís era molt alt, suficient per a tenir quatre bases del pa de pessic i dues capes de farcit de melmelada de maduixa i dues de nutella.

També hi va haver una altra sorpresa per a l'Aleix, uns cupcakes de maduixa farcits de ganache de xocolata negra coronats amb una swiss buttercream de maduixetes del bosc i decorats amb una estrella de fondant per recordar-li al protagonista de la festa que ell era l'estrella! 

                    

I aquí teniu tots els dolços junts! Animeu-vos a fer festes amb els nens, és una satisfacció immensa veure les seves cares!

                   

Bones Postres!

Montse.

3 comentaris:

  1. Uauuuu quin pastís més especial, i acompanyat de cupcakes per acabar d'endolcir l'aniversari!!! Ets tota una artista!!! Petons

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!