29 de novembre del 2015

Donuts de Xocolata al forn

Li he agafat el gust a fer donuts, avui els he fet de xocolata i com a novetat, aquests no porten farina; la farina es substitueix per farina d'ametlla i la textura resultant és molt millor, esponjosos, humits i el glassejat contundent de xocolata negra és el complement perfecte per tenir uns dolços per als més xocoaddictes!!


La recepta es fa en un tres i no res i amb aquests donuts podeu preparar un berenar expectacular! Aquest cop l'he trobat en el blog  de Megasilvita.


Bé, anem amb la recepta...

Ingredients per a 6 donuts:

2 ous 
60 gr de farina d'ametlla
60 gr de sucre
1 cullerada de cacau pur sense sucre
xips de xocolata o xocolata de cobertura trocejada 

Ingredients per la cobertura de xocolata negra:

100 gr. de xocolata negra de cobertura
100 ml. d'aigua
15 gr de maizena
festucs o qualsevol fruit sec en trocets o en pols

Elaboració:

Prescalfar el forn 170ºC

Posar tots els ingredients en un bol excepte les xips de xocolata. Mesclar fins unir-ho tot i efegir les xips, remenar fins incorporar.

Engreixar els motllos dels donuts i omplir-los fins a 3/4 parts amb la massa.

Fornejar durant uns 20-25 minuts o fins que al clavar un escuradents surti sec.

Deixar en el motllo 3 minuts i després deixar refredar completament sobre una reixeta.

Per fer la cobertura de xocolata:

Posar un caçó al foc amb l'aigua i la maizena, quan s'hagi dissolt la maizena afegir la cobertura de xocolata i remenar fins que s'hagi fós. Treure del foc i deixar atemperar.

Submergir una de les cares de cada donuts dins la cobertura de xocolata i deixar sobre la reixeta, espolvorejar els trocets de fruits secs, sprinkles de colors... i ... a berenar!!!!


Veieu que fàcils?? Ja no teniu excusa per preparar aquestes delícies, nosaltres ja ens les hem començat a menjar!!


Bones Postres!

Montse.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!