22 de juliol del 2012

Cupcakes de Carbassó -Nova Recepta-

Aquests dies com que tinc unes petites vacances, tinc més ganes de posar-me a la cuina, em relaxa, m'inspira i em fa sentir contenta i satisfeta. Ahir vaig veure una recepta d'un pastís de carbassó al blog Corazón de Almíbar i aquest matí m'he decidit a fer una recepta semblant en format cupcake, i aquí els teniu...




Ingredients:

330 gr. de carbassó
3 ous
250 gr. de farina
1/2 sobre de llevat Royal
un pessic de bibarbonat
75 gr. d'ametlla mòlta
120 gr. d'oli de girasol
150 gr. de sucre

Per al frosting:

200 gr. de formatge cremós (tipus Philadelphia)
200 gr. de nata per muntar
90 gr. de sucre glas (o al gust)
unes gotes de suc de llimona
Festucs trocejats

Elaboració:

Prescalfar el forn a 160ºC.

Netejar el carbassó i ratllar-lo (amb pell inclosa) i reservar.

Tamisar la farina, el llevat, el bicarbonat i les ametlles mòltes. Reservar.

Batre els ous amb el sucre i l'oli fins que estigui escumós, afegir el carbassó ratllat i mesclar. Afegir la barreja de farina i barrejar fins que quedi tot ben integrat.

Omplir les càpsules de cupcake que estaran dins el motllo rígid, fins a 3/4 parts de la seva capacitat i fornejar durant uns 20 minuts.

Treure del forn i deixar reposar 5 minuts dins el motllo, després deixar refredar del tot sobre una reixeta abans de posar-hi el frosting al damunt.

Per fer el frosting:

Batre la nata fins que comenci a tenir consistència (no s'ha de muntar), afegir-hi el formatge cremós i les gotes de llimona i seguir batent. Incorporar el sucre, al gust, i batre fins que s'hagi incorporat.

Posar la crema dins una màniga amb la boquilla desitjada i decorar, o simplement untar tota la part del damunt de les magdalenes  i espolvorejar els festucs trocejats pel damunt... i ja està!!!!



Aquests cupcakes són una bona opció per menjar verdura a l'estiu, són frescos, lleugers i tenen un gust exquisit, la textura és esponjosa i humida; per als no amants de les verdures us diré que NO tenen gust de carbassó.




Espero que tots us animeu a fer-los, són boníssims, no us defraudaran!!!

Bones Postres!

Montse.


3 comentaris:

  1. Me parece una idea estupenda y mas si como dices no se nota la verdura la pinta es estupenda!!!un besito.

    ResponElimina
  2. Ahir mateix en vaig fer, són boníssims!! Felicitats pel blog, en sóc una gran aficionada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Berta, i si són boníssims encara que d'entrada ni atreguin molt l'atenció!
      Montse.

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!