24 de febrer del 2013

1er Pastís amb Fondant

Avui teníem celebració familiar de les importants i com que fa poquet que vaig fer el curs de decoració de pastissos amb fondant, vaig dir-me que seria una bona ocasió per practicar i aplicar-me... i dit i fet, vaig posar-me a pensar en el disseny, els gustos, el muntatge... i finalment ha sorit aquest pastís d'aniversari; per ser el primer que faig tota sola m'ha sortit prou acceptable!, si, si, ja sé que hi han coses a millorar (les enteses ja ho veieu) però amb la pràctica se n'apren!


Els pans de pessic són de taronja amb llavors de roella i el gran està farcit de melmelada de taronja amarga i de ganache de xocolata amb llet i violetes. 


El petit està farcit de ganache de xocolata blanca amb pètals de rosa.


Avui no us poso cap recepta, després de la feinada i els petits problemes que he tigut amb el fondant l'importat és millor disfrutar de les imatges... no us penseu que col.locar aquesta capa de fondant sigui cosa fàcil, però ha sigut tot un repte fer aquest pastís. 

Aquí us deixo algunes imatges més... i partir d'ara us prometo més pastissos amb fondant, que he practicar molt!!! a veure si li agafo el gustet!!! jajaja...




Ha quedat mooooolt bo! Ha estat tot un èxit a la vista i al gust dels qui l'han tastat!!

Bones Postres!

Montse.

3 comentaris:

  1. Preciós...Les hores de feina s´ho mereixen.

    ResponElimina
  2. Te ha quedado muy bien Montse! Y además debe de haber quedado riquísimo!
    Enhorabuena!
    Saluditos

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!