Són finíssims!!! la melmelada estava deliciosa, al punt de sucre, sense el granet de la móra i amb una textura extraordinària!!! Aquest cupcake és definitivament el meu favorit, és senzillament rodó!!!
Anem amb la recepta
Ingredients per a 18 cupcakes:
300 gr. de farina
240 gr. de sucre
200 gr. de mantega a temperatura ambient
1 cullerada de llevat químic en pols
4 ous
2 cullerades de pasta concentrada de móra (Sosa)
1 pot de melmelada de móra (per farcir les magdalenes)
Elaboració:
Batre la mantega i el sucre fins que blanquegin i quedin escumosos.
Afegir els ous un a un mesclant bé entre cadascun d'ells. Afegir la pasta de móra.
Tamisar la farina i el llevat i afegir-ho a la mescla anterior a poc a poc.
Omplir els motllos de cupcake fins 2/3 parts i fornejar durant 20 minuts en el forn preescalfat a 180ºC (compte!! cada forn és diferent, feu la prova de l'escuradents per comprovar que ja estan fets abans de treure´ls, si al clavar l'escuradents surt sec ja estan cuits)
Deixar refredar dins el motllo rígid durant 5 minuts i deprés passar a una reixeta per a què refredin completament abans de posar-hi el frosting.
Feu 1 recepta de Swiss Buttercream (que trovareu a la secció dels bàsics) a la que hi heu d'afegir al final la pasta concentrada de móra (Sosa) o purè casolà de móres en la proporció que més us agradi.
Per acabar feu un foradet a la part superior dels cupcakes, amb un ganivet o amb l'estri de treure el cor de les pomes i hi poseu una culleradeta de melmelada de móra, torneu a tapar la magdalena i decoreu amb la SMB de móra.
Espero que us decidir a encendre el forn i fer aquestes delícies ben aviat!
Bones Postres!
Montse.
Quina bona pinta Montse!!! Jo aquest cap de semana també he fet cupcakes jeje. T'han quedat genials! Petooons
ResponEliminaQué bé Núria! M'agrada molt saber que us poseu mans a la massa per fer alguna delícia rebostera! Gràcies pel comentari!
EliminaPetons