Que seria d'aquest món sense les mares! Ens donen la vida, ens eduquen, ens ajuden, ens consolen, ens comprenen, se n'alegren dels nostres èxits, ens ajuden en els fracassos, ens guien... ho donen tot per nosaltres... i no es queixen mai!
Un pastís no és suficient per compensar tots aquests esforços, però segur que si és fet per vosaltres, amb les vostres mans i posant-hi tot l'amor possible, per elles serà un gran regal en un dia en el que tampoc deixaran de fer tot el que fan cada dia, malgrat que sigui el de la seva celebració.
Aquests són els pastissos que he fet per celebrar aquest dia, les receptes són de la Roble de Velvet Cakes i han estat una delícia i una sorpresa per a les mares a les que s'han regalat.
Aquest, d'estil Vintage, és de moka farcit amb melmelada de fruits vermells i swiss buttercream de cafè amb brandy.
Aquesta foto del tall no em direu que no diu: menja'm!!!
I aquest és de festucs amb maduixes macerades amb vinagre balsàmic i farcit de swiss buttercream de maduixetes del bosc.
Espero que us agradin. Felicitats a totes les mares del món!!!
Bones Postres!
Montse.
Mmmmm deu está delicios
ResponElimina