Mireu qué fines i elegants són aquestes galetes, ningú diria que són de carabassa...
Quan les vaig veure, en el blog de Kanela y Limón, vaig quedar tan sorpresa que em vaig posar a fer-les d'immediat. Els ingredients ja els tenia i només era qüestió de comprovar que la carabassa es pot posar en qualsevol recepta de pastisseria.
Anem per la recepta i ja veureu com és ben senzill aconseguir aquestes preciositats!
Ingredients:
70 gr de mantega a temperatura ambient
80 gr de sucre glas
60 gr de purè de carabassa
100 gr de farina
50 gr de maizena
1/2 culleradeta d'espècies de pa de gingebre (Aquí teniu els ingredients de la barreja)
1 culleradeta de llevat químic en pols
Elaboració:
Preescalfar el forn a 160ºC.
Tamisar la farina, la maizena, el sucre glas, les espècies i el llevat. Reservar.
Batre la mantega amb el sucre fins que blanquegi. Afegir el purè de carabassa i tot seguit la mescla de farina fins obtenir una massa homogènia.
Posar la massa en un màniga pastissera amb broquet d'estrella i formar les flors sobre la safata de forn coberta amb paper sulfuritzat. Per fer les flors només heu de posar la màniga perpendicular a la safata i girar cap a l'esquerra o la dreta fins tenir la forma de flor.
Fornejar durant 15 minuts i deixar refredar sobre una reixeta abans de servir.
Aquestes galetes aguanten perfectament dins un recipient hermètic, cal dir que en vaig deixar assecar unes quantes fora del recipient i un cop seques, també són molt bones.
Ja veieu que la cabarassa és un ingredient molt versàtil, es pot utilitzar en la recepta que menys us podríeu imaginar i el resultat sempre és magnífic!
No teniu ganes de provar-les???
Bones Postres!
Montse.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari, això és el que fa créixer aquest blog!!!